diumenge, 21 d’octubre del 2012

4 PROGRAMA DEL RÀDIO ESCOLA

4 PROGRAMA DEL RÀDIO ESCOLA 21/10/2012


En el programa d'avui hem tornat a comptar amb la asistenci de la Conxita Garcìa directora de l'escola Cavall Bernat ja que se'ns van quedar moltes coses per explicar.
Avui hem sabut que l'escola es va fundar l'any 1945 per donar educació als fills i filles dels treballadors del metro, comptava amb un centre social de les famílies era una escola privada de l'Entitat Metropolita.
L'any 1985 va passar a ser una escola pùblica. L'escola va anar canviant a mesura que anava canviant la societat, però sempre amb els valors dels seus fundadors una escola familiar i oberta al barri.
A les persones que tenen poder per canviar les coses li demanarien més sensibilitat, més comprensió i que s'intentés entendre el paper dels professors i les escoles.  En quant a coses materials demanarien més recursos encara que no es queixen, si demanariem més recursos humans. Un tema de molta precupacion és l'entorn de l'escola, ja que fa que moltes famílies no trien l'escola per educar els seus fills només per l'entorn que veuen. Aquest és un tema que s'està treballant i en futur no gaire llunyà esperen que se solucioni.
La Conxita Garcìa  no va voler acabar sense parlar d'una de les parts més importants de l'escola com ella mateixa ens va dir "són l'arrel de l'escola i sense ells el Cavall Bernat no seria el que és". Es referia a l'AMPA una associació molt molt involucrada amb l'escola 
Des del Ràdio Escola donem tot el suport a l'escola Cavall Bernat i obrim tots els nostres mitjans perquè ens expliquin sempre que vulguin totes aquelles coses que vulguin explicar.

Al programa d'avui la Laia ens ha portat " EL DÉU DEL BARRI ", i com a quedat la llista després de les vostres votacions.
Recordar-vos que podeu fer els vostres comentaris i votacions al blog i al correu del programa
radioescola@sant3radio.cat

PODEU ESCOLTAR EL PROGRAMA AQUEST LINK :

http://www.ivoox.com/radio-escola-21-10-2012-audios-mp3_rf_1512448_1.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada